Ce zi e azi ? Ce zi este azi ? In ce zi suntem ?

13 Decembrie - Ziua personajelor de poveste – Ce zi e azi ? Ce zi este azi ? In ce zi suntem ?

13 Decembrie – Ziua personajelor de poveste

13 Decembrie este Ziua personajelor de poveste

anunturi - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Un pic de miros de fum de la lemnul trosnind in soba…sau aroma ceaiului fierbinte din cana, Radioul lui Mos Craciun, cantand in surdina…

Papucii moi, de casa si o carte minunata in mana si mintea departe, alaturi de personaje … Cam asta e ceea ce iti dorim in aceasta zi, cand vorbim despre Personajele de Poveste.

Iar personajele de poveste ale acestei ierni pot fi cele care apar în unele dintre cele mai bune filme ale anului 2019.

American Film Institute a dat publicităţii lista celor mai bune filme ale acestui an, pe care a inclus, printre altele, producţii precum “Joker”, “Jojo Rabbit” sau “The Irishman”.

Filmele apar în ordine alfabetică şi au fost selectate pentru că promovează arta filmului, îmbogăţesc moştenirea culturală a cinematografiei americane, inspiră publicul şi artiştii deopotrivă.

 „1917“, de Sam Mendes

 „The Farewell“, de Lulu Wang  „The Irishman“, de Martin Scorsese 

„Jojo Rabbit“, de Taika Waititi 

 „Joker“, de Todd Phillips

„Knives Out“, de Rian Johnson

„Little Women“, de Greta Gerwig

 „Mariage Story“, Noah Baumbach

 „Once Upon a Time… in Hollywood“, de Quentin Tarantino

„Richard Jewell“, de Clint Eastwood   „

Parasite“, al sud-coreeanului Bong Joon-ho, recompensat anul acesta cu Palme d’Or, va primi trofeul special în cadrul Galei care va avea loc pe 3 ianuarie.

Iar dacă sunteţi fani seriale, există şi aici o listă pe care se regăsesc producţii precum: „Chernobyl“, „The Crown“, „Fosse/Verdon“, „Game of Thrones“, „Pose“, „Succession“, „Unbelievable“, „Veep“, „Watchman“ şi „When They See Us“.

sursa : magic fm