Ce zi e azi ? Ce zi este azi ? In ce zi suntem ?

5 Decembrie - Ziua Craciunului pe Glob – Ce zi e azi ? Ce zi este azi ? In ce zi suntem ?

5 Decembrie – Ziua Craciunului pe Glob

5 Decembrie este Ziua Craciunului pe Glob

anunturi - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Se spune ca nu poti vizita chiar toate locurile pe lumea asta, dar merita sa incerci .Insa marele internet ne ajuta sa aflam despre cum petrec sarbatorile, oamenii de pe alte continente si nu doar atat.

Știai că în Japonia există un zeu cunoscut sub numele de Hoteiosho, personaj similar cu Moş Crăciun, un bătrân cu ochi la spate, care aduce mereu cadouri copiilor cuminți? Sau că în China sărbătoarea Crăciunului este întâmpinată prin împodobirea bradului, pe care îl numesc „Copacul Luminii”, cu ghirlande colorate, făcute din hârtie, cu luminițe și globuri.

Crăciunul este marcat diferit peste tot pe glob, dar îți garantăm că o tradiție este comună peste tot – familiile se strâng în jurul mesei și se bucură de o sumedenie de gusturi și arome.

Astăzi haideți să celebrăm, impreuna cu platforma hellobio.ro, Ziua Crăciunul pe Glob, printr-o călătorie imaginară în țări pe care le-ai vizitat sau îți dorești să le descoperi, o sarbatoare a savorilor de pretutindeni, stranse intr-o cana cu ceai. Acum avem acces la o sumedenie de gusturi si arome care ne incanta simturile si ne stimuleaza curioziatatea.

sursa : magic fm